Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over dagbesteding Ons T hoes?
Neem dan gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Hoofdstraat 50 B
9321CG Peize

KVK nummer: 76890635

BTW nummer: 860828207B01

Openingstijden dagbesteding:             

Maandag              09:30 – 16:00
Dinsdag                09:30 – 16:00
Woensdag            09:30 – 16:00
Donderdag           09:30 – 16:00
Vrijdag                  09:30 – 16:00
Zaterdag               gesloten
Zondag                 gesloten

Klachten: 

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.  Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan klachtenportaal Zorg u mee helpen.